Mesaj CEO

admin


Sper ca mesajul meu sa va gaseasca pe voi si familiile voastre cat mai sanatosi si mai ales neafectati de acest corrona virus. 
Traim vremuri interesante, provocatoare… si doresc sa va asigur ca noi, ca organizatie depunem toate eforturile pentru a trece cu totii, cat mai bine prin aceasta provocare.  
 
Suntem o companie si mai ales o organizatie suficient de matura si puternica pentru a face fata multor provocari, lideri de piata care avem experienta si altor crize din trecut, pe cand eram mai mici, mai cruzi poate si multi dintre voi va mai amintiti acele vremuri (criza financiara din 2008, apoi in 2012 pierdera peste noapte a 25% din business in urma #alungarii din Carrefour#, desfiintarea PFA urilor in 2014 iar acum 2 ani a contractelor cu zilieri – hahaha, nu ne-am plictisit, dar de fiecare data am depasit cu bine acele momente).

Acum ne organizam/mobilizam sa facem fata si acestei noi provocari!
Cuvantul de ordine acum este SIGURANTA –  prin masuri de igiena si protectie bine cunoscute deja, inclusiv munca de acasa atunci cand acest lucru este posibil(in functie de specificul fiecarei pozitii) pentru a putea fi in continuare alaturi de clientii nostri directi si indirecti (retailerii) implicati la randul lor in buna funtionare a societatii.

Tinem aproape si sa auzim de bine!
Ionut